Όχι κ. Καρατζαφέρη. Θα πληρώσετε για τις επιλογές σας…

του Πέτρου Χασάπη

Λειτουργώντας κάτι σαν προπομπός του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος, ο κ. Καρατζαφέρης σήμερα το πρωϊ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο κ. Παπαδάκη, επανέλαβε τους γνωστούς τέσσερις όρους του, προκειμένου να παραμείνει στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου. Ένας από αυτούς είναι ότι μέχρι 15-1-2012, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι θα παραταθεί (άγνωστο πόσο) ο βίος της συγκυβέρνησης, διαφορετικά ο ΛΑΟΣ θα αποχωρήσει αμέσως.

Ως αιτιολογία αυτού του όρου του επικαλείται την ανάγκη καρποφορίας των δύσκολων και σκληρών αντιλαϊκών αποφάσεων που θα λάβει εντός των αμέσως επομένων ημερών η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ. Σε διαφορετική περίπτωση διεμήνυσε ότι θα αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση τώρα ώστε να προκληθούν εκλογές, ακόμα και μέσα… στον Ιανουάριο. Σε κάποια άλλη μέρα τον ακούσαμε να επικαλείται ακόμα και τον μπαμπούλα της έλευσης της Αριστεράς στην εξουσία, λες και ότι ολόκληρο το πολιτικό, πνευματικό  και μιντιακό σύστημα δεν εξουσιάζεται σήμερα στο παρασκήνιο από αριστεριστές. Απλά θα έρθουν και στο προσκήνιο!!!

Προφανώς ο κ. Καρατζαφέρης, βλέποντας και την κατάρρευση των ποσοστών του ΛΑΟΣ, φοβάται και με το δίκιο του, ότι τα κόμματα που συμμετέχουν στην σημερινή συγκυβέρνηση, θα τα στείλει ο λαός στον πολιτικό καιάδα, μετά τις σκληρές αποφάσεις που θα πάρουν. Γιατί όμως κάτι μας λέει πως, αυτό είναι γενικότερη επιθυμία του πολιτικού συστήματος;

Όχι κ. Καρατζαφέρη και οι υπόλοιποι πολιτικοί, που τυχόν κρύβεστε πίσω από τους όρους Καρατζαφέρη. Αν αποτολμήσετε να πάρετε σκληρές αποφάσεις (για το καλό της χώρας, όπως ισχυρίζεστε), θα πληρώστε αμέσως ενώπιον του λαού και τις επιλογές σας.

Έχετε διέξοδο.

Να έρθετε τώρα στο λαό, να μας εξηγήσετε τι είδους σκληρές αποφάσεις θα λάβει ο καθένας σας και εμείς να αποφασίσουμε.

Διαφορετικά, η τιμωρία του λαού θα είναι αμείλικτη. 

Πέτρος Χασάπης 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.