Πάνος Καμμένος : «ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!»

Δείτε τι είπε χθες 21/12/2011 στην επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, ο Πάνος Καμμένος. (http://twitter.com/panoskammenos)
 
“Ο πρωθυπουργός εν γνώσει του παραπλανά τον Ελληνικό λαό, …για να οδηγήσει στη υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, η οποία θα νομιμοποιήσει την πρώτη σύμβαση και θα οδηγήσει στην παράδοση στο Αγγλικό δίκαιο ..”
 

«ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ»

ΣΠΙΤΙΑ, ΧΩΡΑΦΙΑ, ΟΙΚΟΠΕΔΑ ! ! ! ! ! ! !»

 (ΞΑΝΑ)ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ!

 ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ !

Δείτε το βίντεο….—->>>>>>

.

 

7 thoughts

  1. “Ο πρωθυπουργός εν γνώσει του παραπλανά τον ελληνικό λαό, …για να οδηγήσει στη υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, η οποία θα νομιμοποιήσει την πρώτη σύμβαση και θα οδηγήσει στην παράδοση στο Αγγλικό δίκαιο ..”
    Ο Σαμαράς, που έχει αποδεχτεί να συνυπογράψει την δανειακή σύμβαση, το μνημόνιο και την εξ αυτών καταδίκη του ελληνισμού, τι λέει γι’ αυτά; Θα σας πω τι λέει: Ποιον νοιάζει τι λέει; Ό,τι και να λέει ο Σαμαράς, δεν λέει τίποτα…. έτσι κι αλλιώς μπορεί πανεύκολα να τα ξε-πεί, χωρίς καμία συνέπεια… http://www.youtube.com/watch?v=CTPFIIfCAJU&feature=related
    Κάποιοι θα εξακολουθήσουν να πιστεύουν και θα εφευρίσκουν λόγους να τον δικαιολογούν και να καταφέρονται εναντίον όσων αρθρώνουν τα αυτονόητα. Δημοκρατικά.

    Μου αρέσει!

    1. Μην οργίζεσαι με τον εκβιαζόμενο αντί του εκβιαστή, μην παίζεις το παιχνίδι τους. Δεν θέλω να δικαιολογήσω κανένα Σαμαρά προσωπικα, είναι τουλάχιστον σε διαλεκτικό επίπεδο με το αντιμνημονιακό στρατόπεδο κι όλοι έχουν πέσει να τον φάνε, αυτό με βάζει σε σκέψεις.

      1. Αν είναι «δικός τους» γιατί δεν μας τον έφεραν σαν σωτήρα να κυβερνήσει μέχρι το 2050 και τον καίνε τόσο νωρίς;

      2.Αν μπει κάποιος στο σπίτι σου και περιλούσει την Οικογένεια στο με βενζίνη και απαιτήσει να πεις «ζήτω ο Θρύλος (ή ο ΠΑΟ. ή ο ΠΑΟΚ κτλ) ή βάζω φωτιά και μας καίω όλους, τι θα έκανες; Θα σε έννοιαζε η οικογένεια σου, ή μην σε πούνε Γαύρο (ή βάζελο, ή βουλγαρο κτλ)

      Ο Παπανδρέου (ή μάλλον οι Αφέντες του) αυτό ακριβώς έκανε, η χώρα δεν τον νοιάζει, αμερικάνος είναι, θα είχαμε χρεωκοπία στις 5 Νοέβριου και τέλος.

      Οι επόμενες εβδομάδες θα καθορισούν και την στάση μου απέναντι στον Σαμαρά.

      Υπομονή.

      Εκανε άμυνα για να πολεμήσει άλλη μέρα, σε δικό του γήπεδο ή μας πούλησε.

      Εχω αποδείξει και στο παρελθόν ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ.

      ΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΌ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΜΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ.

      ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΧΙ ΣΤΡΑΒΟΣ.

      Μόνο με Παπαδήμο θα γίνει σίγουρα το credit event και η μέγιστη αποχαύνωση των πολιτών .
      Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα υπήρχαν σφαγές πολιτικών στους δρόμους.
      Φανταστείτε δηλαδή το σελέκτιβ ντηφώ να γινόταν με αυτοδύναμο Σαμαρά… Ντε Λα Σαμαρά θα γινόταν, αν δεν τον έριχναν οι ίδιοι οι τεμπελχανάδες της ΥΠΑ!

      Αυτός ακριβώς ήταν και ο “Εκβιασμός” Παπαδήμου στον Σαμαρά. “Ξέχνα τις εκλογές, αλλιώς οι Πασόκοι συνδικαλιστές θα σφάζουν σταικούρες στον δρόμο!

      Μου αρέσει!

      1. Τι ακριβώς δεν κατάλαβες;

        Σημερινή δήλωση Σαμαρά στον Παπαδήμο :

        «Κούρεμα και μετά εκλογές»

        «Στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς με τον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, έγινε αναλυτική συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

        Είναι σαφές ότι ισχύουν τα όσα συμφωνήθηκαν στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.

        Δηλαδή, η ολοκλήρωση του κυβερνητικού έργου και κυρίως του προγράμματος εθελοντικής ανταλλαγής των ομολόγων (PSI) και του νέου οικονομικού προγράμματος που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους».

        Πως κάνεις κρίση χωρίς να περιμένεις τις εξελίξεις;
        Ο Πρετεντέρης είσαι ή ο Καψής; Εδώ μεταφέρω και σχολιάζω ειδήσεις και γράφω αυτό που πιστεύω, λάθος ή σωστό, κι όχι Καζαμία.

        Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.