Ο Καραμανλής είχε ζητήσει να τον….ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΥΝ!

netakias.wordpress.com

Οπως μας είχε πληροφορήσει έγκαιρα το Δεξί Εξτρεμ (Τσούζει η δικαίωση Καραμανλή… και η μαλακία των ΠΑΣΟΚων βαράει κόκκινο) σήμερα ΤΟ ΕΘΝΟΣ μας αποκαλύπτει ότι τις υποκλοπές τις είχε συμφωνήσει ο Καραμανλής με τους Αμερικάνους!

Δηλαδή είχε συμφωνήσει να τον παρακολουθούν, για την ασφάλεια των Ολυμπιακών. Οταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο, έκαναν τα πάντα για το καλύψουν, για να μην παρεξηγηθούν οι Αμερικάνοι, με τους οποίους είχε συμφωνήσει ο Καραμανλής να τον παρακολουθούν!

Δεν ξέρω αν ο Καραμανλής ήθελε να βάλει βόμβες στο ΟΑΚΑ και ζήτησε να τον προστατεύσουν από τον εαυτό του, αλλά μετά από αυτό πλέον κι εγώ πείστηκα ότι Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!

Φταίει για την μείωση του μισθού μου, φταίει για την ουρά στο ΙΚΑ της γειτονίας μου, φταίει για τις στρογγυλές τυρόπιτες που ακόμη πωλούνται στα σχολία και φταίει ακόμη και για την άδικη θέση που πήραμε στην περυσινη Eurovision!

Μόλις αναρτηθεί αυτή η συγκλονιστική αποκάλυψη στο site της φυλλάδας, θα σας ανεβάσω το λίνκ να προσκυνήσετε τον μεγάλο δημοσιογράφο….

One thought

  1. καλά τα λές νετάκια ευτούνοι στο μπα.τσοκ είναι για πολύ γέλιο…εδώ το καθεστωτικό κόμμα πάει κατά διαβόλου και κάνουν τα πάντα για να συκοφαντήσουν και να κρατηθούν στην εξουσία…
    Πραγματικά μου προκαλούν ΑΗΔΙΑ

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.