Ζήμενς και «Ελληνας Εισαγγελέας». Για γέλια ή για κλάματα;

Οι “έγκριτοι δημοσιογράφοι” έγραφαν με “θλίψη” ότι η υποθεση Siemens θα κουκουλωθεί από το πολιτικό σύστημα και αυτό, έσπευσε να τους δικαιώσει.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το ΠΑΣΟΚ ήθελε η εξεταστική να γίνει επί των ημερών του, για να μπορέσει να κουκουλώσει τα πορίσματα της και να πάει στο κλασσικό “Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός” ντέρμπι της γελοιότητας ώστε να “καθαρίσει”. Φρόντισε όμως να απαξιώσει και την δικαστική έρευνα που θα έπρεπε να ολοκληρωθεί πριν την εξεταστική, όπως είχε ξεκινήσει η κυβέρνηση του “κουρασμένου” που είχε σφυροκοπήσει την εταιρεία σε όλα τα επιχειρησιακά μέτωπα. Γι’ αυτό το θέμα, ετοιμάζουμε ειδικό αφιέρωμα την επόμενη εβδομάδα.

Πέραν όμως των λαδωμένων ή τρομοκρατημένων πολιτικών, η κύρια ευθύνη είναι της δικαιοσύνης. Διότι οπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και έναν χρόνο, αρκεί η επίκληση της απόφασης του δικαστηρίου του Μονάχου για τον Μαυρίδη, ώστε η Siemens να πεταχτεί έξω από την ΕΕ βάσει του κοινοτικού δικαίου. Τόσο απλά.

Όμως, 12 μήνες μετά, ΟΥΔΕΙΣ δικαστικός έχει ζητήσει αυτή την απόφαση που αποδεικνύει ότι το λάδωμα δεν ήταν “μαύρα ταμεία του Μαυρίδη” αλλά ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ SIEMENS. Τόσο απλά, χωρίς φανφάρες.

Απο την ερχόμενη εβδομάδα λοιπον, θα δείτε στοιχεία φωτιά που δεν έχουν ξαναβγει στην δημοσιοτητα για το πως ο πανικόβλητος Χριστοφοράκος έβγαλε όλα τα περιουσιακά του στοιχεία από την Ελλάδα και το όνομα του όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο στην Αμερική. Ποιοί δικηγόροι, επιχειρηματίες και άλλοι συμμετείχαν, ο ρόλος μεγάλης εταιρείας εισηγμένης στο χρηματιστήριο με έδρα έναντι της βουλής και άλλα πολλά. Μέχρι να λιώσουμε θα τους ξεφτιλίζουμε.

Δείτε την αποκάλυψη μας:

Ήρθε η ώρα να φανούν ονομαστικά ποιοί καλύπτουν την διαπλοκή. Πολιτικοί και εκδότες προ των ευθυνών τους.

Ο Πρόδρομος Μαυρίδης προτίμησε την τελική ρήξη με τη Siemens αντί να δεχτεί τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με πολύ καλύτερους όρους από τους υπόλοιπους.

Πανικόβλητη η εταιρεία, ήρθε σε συνενόηση με τον Χριστοφοράκο για να “καταθέσει” στην εξεταστική για την υπόθεση της Siemens. Αυτό δείχνει και τον πανικό της εταιρείας αφού ο Χριστοφοράκος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ! Όπως και όλοι οι κατηγορούμενοι άλλωστε που συμβιβάστηκαν εξωδικαστικά με την εταιρεία και έχουν υπογράψει λεόντεια συμβόλαια εχεμύθειας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δικαίωση του από το Γερμανικό δικαστήριο, γεγονός που θέτει αυτόματα υπό αναιρεση όλες τις αποφάσεις πίσω από τις οποίες έγιναν τα εξής εγκλήματα:

  • Η Siemens έμεινε αμέτοχη ευθυνών, αφού όλα τα εγκλήματα τα τέλεσαν οι υπάλληλοι της εν αγνοία της μητρικής εταιρείας – καταρρίφθηκε με την απόφαση της δικαιοσύνης για Μαυρίδη.
  • Ο Χριστοφοράκος δεν εκδίδεται στην Ελλάδα αφού η υπόθεση τελεσιδίκησε στην Γερμανία – καταρρίπτεται και αυτό αφού η υπόθεση πήρε άλλη τροπή και οι νέες κατηγορίες είναι διευρυμένες και διαφορετικές. Έχουμε κοινώς νέα υπόθεση.
  • Η Ελληνική δικαιοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει τη Siemens και τις υπόλοιπες Γερμανικές εταιρείες αφού δεν τεκμηριώνεται η εμπλοκή τους – Καταρρίφθηκε. Πλέον η Ελληνική πολιτεία βάσει της απόφασης του Γερμανικού δικαστηρίου, οφείλει να στραφεί ενάντια στη Siemens ώστε να απαιτήσει πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου και αποζημίωση.

Εδώ ακριβώς είναι και το ζητούμενο: Η Ελλάδα οφείλει άμεσα να ασκήσει διώξεις στην εταιρεία για κάθε Ευρώ που ζημιώθηκε η χώρα, κάθε Ευρώ που διακινήθηκε, κάθε Ευρώ που δόθηκε σε επίορκους λειτουργούς. Μπορεί να υποχρεώσει τη Siemens να συνεργαστεί και να δώσει όλα τα ονόματα πολιτικών και άλλων που χρηματίστηκαν.

Γιατί είμαστε τόσο απόλυτοι; Γιατί η Siemens βάσει αυτής της απόφασης μπορεί να δικαστεί και να καταδικαστεί στην Ελλάδα για σύσταση συμμορίας και διακίνηση χρήματοςπροερχόμενου απο εγκληματικές δραστηριότητες. Αυτό σημαίνει ότι βάσει της κοινοτικής νομοθεσίας, η Siemens βγαίνει εκτός από κάθε διαγωνισμό εντός της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Πρακτικά, καταστρέφεται.

Δεν θέλουμε να αγιοποιήσουμε τον Μαυρίδη. Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν πραγματικά αθώοι σε τέτοιες εμπλοκές. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η όλη στάση του, δηλαδή η επιμονή του να μην δεχτεί τον ευεργετικό διακανονισμό και να πάει μέχρι τέλους την υπόθεση, στο στόμα του λύκου μάλιστα, αν μη τι άλλο εκτός από την προσωπική του δικαίωση λύνει τα χέρια της Ελληνικής πλευράς ώστε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το πολιτικό σκηνικό.

Υπάρχουν όμως και τα λογικά συμπεράσματα: Εάν ο Μαυρίδης είχε χρηματίσει πολιτικούς όπως ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας, το πιθανότερο είναι να ακολουθούσε και την πορεία τους σε εξωχώριους παραδείσους. Ο Μαυρίδης όμως, σύμφωνα με το Γερμανικό δικαστήριο, δεν διακίνησε ούτε ένα Ευρώ. Άρα εκ των πραγμάτων δεν χρημάτισε πολιτικούς γι’ αυτό και ήταν ο εύκολος στόχος.

Εδώ λοιπόν ανοίγει το άλλο μεγάλο θέμα: Η στάση των ΜΜ”Ε” της Ελλάδας.

Με το που άνοιξε ο ασκός του αιόλου από τις αποκαλύψεις για τη δράση της Siemens, ενώ οι ανακρίσεις είχαν ξεκινήσει για τον ρόλο των προσώπων και στην Ελλάδα, ξεκινά ένα κρεσέντο δημοσιευμάτων κατά του Μαυρίδη ως φυσικού και ηθικού αυτουργού του σκανδάλου. Από τις συγκεκριμένες αναφορές “αγνοούνται” οι Χριστοφοράκος μα κυρίως ο Καραβέλας! Το ευτράπελο είναι πως οι Πουαρώ της Ελληνικής δημοσιογραφίας δεν φαντάστηκαν όπως αποκάλυψε πρόσφατα η επιτροπή πως οι επίμαχες εταιρείες, MARTHA OVERSEAS και ΜΑΡΤΗΑ HOLDINGS CORPφέρουν το όνομα της συζύγου του Καραβέλα! Πως διέφυγε των δημοσιογράφων κάτι τέτοιο;

Προσέξτε της ημερομηνίες: 19/6/2006 ο Μαυρίδης ανακρίνεται και υποστηρίζει ότι δεν έχει καμμία σχέση με τις πληρωμές. Αρχές του 2007 όμως και μέσα σε κρεσέντο επιβαρυντικών δημοσιευμάτων για τον Μαυρίδη, η μητρική Siemens ασκεί αγωγή εις βάρος του. Παρ’ ότι στις αρχές του 2007 ο κ. Μαυρίδης επέστρεψε 7,8 εκατομμύρια ευρώ στη μητρική Siemens, η οποία όμως εξαιτίας προφανώς της συνεχιζόμενης έρευνας από τη SEC απέφυγε να αποσύρει την αγωγή της κατά του κ. Μαυρίδη.

Προσέξτε τώρα την φοβερή (ίσως την σημαντικότερη που έχει γίνει στο διαδίκτυο) αποκάλυψη του Antinews σχετικά με τα τιμολόγια της Civitas προς τη Siemens. Η Siemens εξαπολύει ένα διαφημιστικό κρεσέντο προς όλες τις εφημερίδες ακριβώς στο μεσοδιάστημα της υπόθεσης. Προσέξτε τις ημερομηνίες των τιμολογίων και των καταχωρήσεων.

// 

Μήπως αυτός ήταν ο λόγος που τα ΜΜ”Ε” έστρεψαν τα βέλη τους στον Μαυρίδη αφήνοντας στο απυρόβλητο Χριστοφοράκο – Καραβέλα – Siemens; Μήπως οι πολιτικοί που γνώριζαν καλά από που τα πήραν ενδυνάμωσαν την δίωξη του Μαυρίδη υποσκελίζοντας τον κραυγαλέο ρόλο των υπολοίπων αφού αυτοί διακινούσαν το πολιτικό χρήμα; (ρητορικές οι ερωτήσεις).

Ρητορικές διότι ήδη βλέπουμε πως το σύστημα πάει να “αντεπιτεθεί” καλύπτοντας τα νώτα του.Κοιτάξτε τι έγραψε ο κύριος Γιώργος Βότσης στην Ελευθεροτυπία εν μέσω αυτών των κοσμογονικών εξελίξεων: Χωρίς εκπλήξεις και εντυπωσιακές αποκαλύψεις προεξοφλείται ότι θα κυλήσει και ο Σεπτέμβριος, τελευταίος μήνας εργασιών της εξεταστικής επιτροπής για το διαχρονικό σκάνδαλο της Ζίμενς. Το μαύρο χρήμα, που έρρεε, επί δεκαετίες, από τα μαύρα ταμεία του γερμανικού βιομηχανικού κολοσσού, θα παραμείνει στο μαύρο σκοτάδι!!!!

Ή ζει σε άλλη χώρα ο άνθρωπος ή μοιράζεται το ίδιο “προοδευτικό” υπόβαθρο με τους Μαντέληδες και τους Καρακώστες ώστε να βιάζουν την Ελλάδα ως δείγμα “διεθνισμού”. Πάλι, τα συμπεράσματα δικά σας όπως και για τα βαρύγδουπα άρθρα που θα ακολουθήσουν σχετικά με την “σημασία της κατάθεσης Χριστοφοράκου”.

Για πρώτη φορά από το μεγάλο πλιάτσικο της κυβέρνησης Σημίτη, οι πολιτικοί αλλά και οι δημοσιογράφοι έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τον δρόμο της εξιλέωσης ή τον δρόμο της προδοσίας του λαού.

Για πρώτη φορά, η Ελληνική πολιτεία έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την ζημία που της προκλήθηκε από την διαπλοκή Γερμανικού κεφαλαίου – επίορκων πολιτικών – ΜΜ”Ε”.

Για πρώτη φορά η Ελληνική πολιτεία μπορεί να διαλύσει τη Siemens και να την υποχρεώσει όχι μόνο να επιστρέψει τα δικά της “υπερκέρδη”, αλλά να ομολογήσει και τις υπόγειες διαδρομές των μιζών που οφέλησαν και τις υπόλοιπες Γερμανικές εταιρείες.

Αρπάξτε την χρυσή ευκαιρία και ξεπλύνετε την ντροπή της δημοκρατίας.

Εμείς δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κανέναν να κάνει τη δουλειά του. Θα καταγράψουμε όμως όλους όσους θα ενεργήσουν και όλους όσους θα σιωπήσουν ή θα συγκαλύψουν. Πολιτικούς, δημοσιογράφους κλπ. Όταν υπάρξει δικαιοσύνη και υγεία σε αυτόν τον τόπο, θα αξιολογηθούν ανάλογα.

 http://olympia.gr/2011/08/27

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.