Η χρεωκοπία δεν βλάπτει…Εμάς αλλά το ΔΝΤ! (part C)

Παρασκευή, 07 Μαΐου 2010

από το http://hellenicrevenge.blogspot.com/

172 ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ – Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΜΕΣΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ!
Το παρακάτω γράφτηκε χθες. Αξίζει την προσοχή σας. Ίσως σας ξυπνήσει από τον λήθαργο. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΣΟΥ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!

Το συμβόλαιο για το διμερές δάνειο της Γερμανίας προς την Ελλάδα όπως και τα αντίστοιχα των άλλων χωρών της ευρωζώνης έχει σταλεί από την Κομισιόν και είναι ήδη στα χέρια των υπουργών οικονομικών.

Τα δάνεια αυτά δεν θα συνοδεύονται από εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου με την μορφή ομολογιακών δανείων, όπως διευκρίνισε στο Capital.gr αρμόδιο στέλεχος της Επιτροπής, διαψεύδοντας σχετικές πληροφορίες τραπεζικών αναλυτών.

Τα διμερή δάνεια θα είναι στηριγμένα στη νομοθεσία της χώρας που θα δώσει το δάνειο και στην βάση αυτής της νομοθεσίας θα λειτουργήσουν και οι εγγυήσεις της αποπληρωμής τους.

Αυτό σημαίνει όπως εξήγησε στο Capital.gr αρμόδιο κυβερνητικό στέλεχος ότι η χώρα που δέχεται το δάνειο το εγγυάται με τις κινητές και ακίνητες αξίες που διαθέτει εντός και εκτός της επικράτειάς της…

από το capital.gr

Το αντιλαμβάνεστε;

Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε δανειστεί υποθηκεύοντας το ίδιο μας το κράτος, όχι σαν οικονομικό μέγεθος, αλλά σαν καθαυτή επικράτεια!

Δεν υποθηκεύουμε απλώς την οικονομία μας, υποθηκεύουμε αυτή καθ’ αυτή την ύπαρξη του ελληνικού κράτους.

Μια για πάντα!

Σήμερα, στη Βουλή, δε συζητείται, απλώς, η Πράξη Υποτέλειας περί προθεσμιακής πτώχευσης, γιατί είμαστε ήδη πτωχευμένοι, σήμερα στη Βουλή εισάγεται το νομοσχέδιο περί ξεπουλήματος της Ελλάδας (κυριολεκτικά).

Σήμερα, η Βουλή των Ελλήνων θα αποφασίσει αν η πατρίδα μας θα πάψει σε λίγο χρονικό διάστημα να υπάρχει σαν κράτος, αφού είναι σίγουρο ότι, όπως σήμερα δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε χρέη 300 δις (τα περισσότερα εκ των οποίων προέκυψαν ως προϊόντα απάτης σε βάρος της χώρας μας), έτσι και σε τέσσερα χρόνια δεν θα μπορούμε να αποπληρώνουμε χρέος 470 δις…

Ναι, κι όμως, τόσο υπολογίζεται ότι θα φτάσει το χρέος της Ελλάδας μετά το πέρας της τριετούς Υποτέλειας και εξαθλίωσης.

Σήμερα, στην Βουλή των Ελλήνων, το ψευτοδίλημμα δεν είναι, όπως το έθεσε χτες στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής ο κ. Παπακωνστανστανίνου, «ΔΝΤ ή χρεωκοπία», αλλά αν στο τέλος της ημέρας θα υπάρχει αυτόνομο και πολιτικά κυρίαρχο, αυτό καθ’ αυτό, ελληνικό κράτος.

Διαβάστε Επίσης

Μέρος Α

Μέρος Β

Μέρος Γ

Μέρος Δ

Μέρος Ε

Μέρος Στ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.