O ΓΑΠ έχει σχέδιο κατάληψης της Τουρκίας!

ΔρουτσαςO Dr.φον Δρούτσας συμμετείχε δε στο ίδιο πάνελ με τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης Αλί Μπαμπατζάν.

Ερωτηθείς από το ακροατήριο για την αμοιβαία μείωση των αμυντικών δαπανών στις δυο πλευρές του Αιγαίου, επεσήμανε ότι αυτό «είναι το όραμα και ο υπέρτατος στόχος της εξωτερικής πολιτικής και αξίζει να δουλέψουμε με συστηματικό τρόπο γι αυτό».

Από την πλευρά του, απαντώντας στο ίδιο ερώτημα, ο κ. Μπαμπατζάν μίλησε γενικότερα τονίζοντας ότι «η αντίληψη της απειλής στην περιοχή δεν αφορά μόνον τις δύο χώρες» και ότι η Τουρκία «ωθεί και πιέζει για μια περιοχή που δεν θα έχει πυρηνικά όπλα». «Το όραμά μας είναι να δούμε ανοιχτά σύνορα, ελεύθερη κυκλοφορία αγαθών και προσώπων και μειωμένη αίσθηση του κινδύνου», πρόσθεσε.

Στην εισήγησή του ο κ.Δρούτσας υπογράμμισε ότι η ειρηνική επίλυση των διαφορών συμβάλει στην εμπέδωση της σταθερότητας και της ασφάλειας σε περιφερειακό επίπεδο, προσθέτοντας ότι η ασφάλεια και η σταθερότητα αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την οικονομική ανάπτυξη.

Ανέφερε δε ότι από το 1999 που ξεκίνησε η ελληνοτουρκική προσέγγιση οι εμπορικές συναλλαγές των δύο χωρών απογειώθηκαν.

«Ξεκινήσαμε με συναλλαγές ύψους 600 εκατομμυρίων ευρώ και σήμερα οι εμπορικές συναλλαγές έχουν ξεπεράσει τα 3,5 δισ. ευρώ. Οι επαφές της κοινωνίας των πολιτών πύκνωσαν και δημιουργήθηκαν οι πρώτοι δίαυλοι τακτικής επαφής και επικοινωνίας».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ!

Το πρώτο μέρος

έχει ήδη ολοκληρωθεί. Αφου καταστρέψαμε όλη την αντγωνιστικότητα των Ελληνικών προϊόντων, και πτωχεύσαμε την χώρα αφήνοντας όλους τους Ελληνες άνεργους, τώρα οι εισαγωγές από την Τουρκία έχουν φτάσει τα 3,5 δις ευρω και θα ανέβουν!

Δευτερο Μέρος.

1. Θα μπαίνουν όσοι Τουρκοι θέλουν, σε 5+2 χρόνια θα έχουν Ελληνική Ιθαγένεια και έτσι δεν θα μπορούν να επιτεθούν στον ίδιο τους τον εαυτό!!! ΓΑΜΑΤΟ ???

2.  Θα δουλεύουν τόσο πολυ για να μας εξάγουν (3,5δις), που θα πάρουν ότι μετρητό έχει μείνει στην Ελλάδα, θα πλουτίσουν, θα διαβρωθούν, θα βγούν κι εκεί οι αντίστοιχες Δραγωνο-Ρεπούσηδες και θα καταλήξουν στο ΔΝΤ! Τέλειο? Δεν Υπάρχει!

3. Εμείς καταργούμε μονομερώς τις σχολές Ευελπίδων, Ικάρων και Δοκίμων (διαβάστε εδω κι εδώ)κι έτσι αυτοί δεν θα ξέρουν σε ποιόν να επιτεθούν! Θα ξοδεύουν λεφτά σε Στρατό που δεν χρειάζεται να πολεμήσει ποτέ!

4. Σταματήσαμε επίσης μονομερώς τις αναχαιτήσεις με σκοπό να ρίξουμε το Στρατιωτικό Κατεστημένο στην Τουρκία. Το Τουρκικό έθνος μόλις καταλαβεί ότι κέρδισε το μισό Αγαίο χωρίς πόλεμο, θα ξεσηκωθεί εναντίων των Στρατηγών που ξόδεψαν τόσα δις για να αγοράσουν Stealth και Κορβέτες ενώ θα μπορούσαν να πάρουν τζιπ (βλεπέ 2). Θα μας παρακαλάνε γονυπετείς να τους αναχαιτίζουμε!

5. Τέλος η οικονομίας μας θα ανακάμψει αφού δεν θα αγοράζουμε άλλα F-16 γιατί οι μόνοι πιλότοι που θα έχει ο Ελληνική Αεροπορία θα είναι ανασφάλιστοι συμβασιούχοι του ΟΑΕΔ με 4ωρη σύμβαση, σε πρόγραμμα stage κατά προτίμηση με απολυτήριο λυκείου. Η Ιθαγένεια Ιθαγένεια δεν είναι απαραίτητη (δείτε εδώ). Θα παίρνουν και πιστοποιητικό προυπηρεσίας στην Αερομονοπολη, όταν συμπληρώσουν τις απαραίτητες ώρες στον Εξωμοιωτή του XBOX. 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.