Μεταναστευτική εισβολή και οι «Χρήσιμοι Ηλίθιοι»

Από το site costas-cavathas.blogspot.com

(Ο KK η όαση σε μια Ελλάδα βλακείας. Ποια θεά τύχη με έκανε άραγε να αγοράσω το 1986 την πρώτη μου ΠΤΗΣΗ με εξώφυλλο το Challenger κι έγινα άνθρωπος ;…)

Για τα Βαλκάνια

Για περισσότερα από 20 χρόνια παρακολουθώ τις κινήσεις των αμερικανών και των άγγλων στη γειτονιά μας και γράφω για τα σχέδιά τους να διαλύσουν τα κράτη που προέκυψαν μετά τους βαλκανικούς πολέμους και να τα αντικαταστήσουν με μικρά, αδύναμα προτεκτοράτα τα οποία θα ελέγχουν απόλυτα αλλά, όπως πάντα, κανείς δεν δίνει σημασία προφανώς επειδή «γράφω γι’ αυτοκίνητα».

Αυτό μέχρι τη Παρασκευή, 5 Μαίου του 2006 που, στην εφημερίδα «Το ΒΗΜΑ» διάβασα ένα άρθρο του Γ. Σταύρου, επίτιμου Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Howard της Ουάσιγκτονστο οποίο, με κρυστάλλινη διαύγεια περιγράφονταν τα σχέδια πολλών στη Ουάσιγκτον σύμφωνα με τα οποία (σχέδια) «…τα Βαλκάνια προσφέρονται για τη δημιουργία μουσουλμανικών κρατιδίων ως απόδειξη της “αρμονικής συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων”…».. «Στο πλαίσιο αυτό γράφει «η Ελλάδα αναμένεται να συνοδοιπορήσει με τις “νέες τάσεις” και να σπεύσει να γίνει το πεδίον πειραματισμού μιας ύπουλης εκδοχής του πολυπολιτισμού, η οποία ,μέχρι στιγμής το μόνο που έδειξε είναι η υπόσχεση του κοινωνικοπολιτικού κατακερματισμού των ενιαίων κοινωνιών….».

>Αν τα παραπάνω και τα όσα ακολουθούν τα έλεγε κάποιος «ελληναράς» (αναρωτιέμαι… Υπάρχει ιρλανδαράς, τουρκαλάς, ιταλαράς, ισπαναράς;) τότε όλοι θα κρατούσαμε μικρό καλάθι. Όμως τα έλεγε ένας αμερικανός που διδάσκει Διεθνείς Σχέσεις σε πανεπιστήμιο της υπερατλαντικής δημοκρατίας άρα, μάλλον αποκλείεται να είναι «ελληναράς».

Τότε τι; Το διεστραμμένο μου μυαλό σκέπτεται ότι μπορεί να εργάζεται σε κάποια από τις ΜΚΟ του Σόρος ή, ακόμα χειρότερα, σε κάποια υπηρεσία του αμερικάνικου ΥΠ.ΕΞ. Αν ούτως έχουν τα πράγματα τότε οι διαπιστώσεις που κάνει είναι ακόμα πιο ανησυχητικές αφού λέει –το 2006: «….αντί η Ελλάδα να προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τα χειρότερα και να ελπίζει στο καλύτερο χρησιμοποίησε ως πολιτική της το στοιχείο της συμμετοχής στην ΕΕ για να επηρεάσει τη στάση της Τουρκίας και να καθησυχάσει τα made in USA δημιουργήματα των μικροσατραπών της Βαλκανικής και ενώ συνεχίζεται αδυσώπητη η διαδικασία κατατεμαχισμού η Ελλάδα ζει με την ελπίδα μιας άλλης φαντασίωσης –του λεγόμενου αμερικανο-ελληνικού στρατηγικού συνεταιρισμού…»

Και σαν όλα να μην ήταν αρκετά για να διαλύσουν την politicallycorrect άποψη των καθ’ υμάς ColeHaan, o Σταύρου τόνιζε πως: «…Σήμερα τα Βαλκάνια θεωρούνται το γεωγραφικό εργαστήριο για τη νομιμοποίηση του νεο-οθωμανισμού ως περιφερειακού συστήματος το οποίο θα μπορούσε να απαλύνει τις συνέπειες των πολιτιστικών διενέξεων ενώ η Δύση θα επιχειρεί, με τη Τουρκία οδηγό, την αναζωογόνηση της Νέας Ανατολής…»

Αν ακόμα δεν έχετε πεισθεί παραθέτω τη τελευταία παράγραφο από το ιδιαίτερα σοβαρό αυτό κείμενο: «…Το μόνο που χρειάζεται για να γίνουν λειτουργικά τα βαλκανο-αιγαιο-μεσοανατολικά σενάρια, κατά τη γνώμη των μάνατζερ των βαλκανικών καζίνων, είναι μία γενναία ελληνική ηγεσία (σ.σ. και αντιπολίτευση!) που θα “αντιλαμβάνεται” τον ευρύτερο χώρο, πρόθυμη να αποδεχτεί κάποιες “απροσεξίες” και να τακτοποιήσει προτεραιότητες όπως πρώτα οι μπίζνες και τελευταίο το εθνικό συμφέρον…»

Αυτά έγραφε ο αμερικανός καθηγητής και εσείς που τα διαβάζετε τώρα δεν έχετε παρά να τα συνδυάσετε με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για την ενσωμάτωση των δυτικών Βαλκανίων(;) στην Ε.Ε μέχρι το 2014. Όπως έλεγε και ο αείμνηστος Μποστ. «κουνιθόμεν λιγισθόμεν δίσκολα παραδοθόμεν»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.