Η απάνθρωπη απόδοση Ιθαγένειας

Το νομοσχέδιο που σκοπεύουν να «περάσουν» στη Βουλή είναι τουλάχιστον απάνθρωπο. Οπως οι ίδιο αργυρώνητοι υπέρμαχοι του νομοσχεδίου (ΜΚΟ, ΠΑΣΟΚ και…CIA) λένε, το «δικαιούνται επειδή ζούνε και δουλεύουν χρόνια στην χώρα μας σκληρά και τίμια».

Κανείς δεν αρνήθηκε την εργασία τους ούτε την δίκαιη αμοιβή τους, έστω κι αν χρησιμοποιήθηκαν από το κεφάλαιο για να διαλύσουν όλα τα κεκτημένα της εργατικής τάξης (κατάργηση 8ώρου, κατωτάτου μισθού, αορίστου εργασίας κτλ). Αλλά τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η σχέση τους με το κράτος που τους φιλοξενεί είναι κατα 99% καθαρά οικονομική! Δηλαδή ευκαιριακή! Δεν ήρθαν ούτε για τον πολιτισμό, όυτε για το τρόπο ζωής ούτε γιατί ήθελαν να γίνουν Ελληνες και να αποποιηθούν την ταυτότητα τους, τους συγγενείς και φίλους, τον εαυτό τους το ίδιο!

Ο άνθρωπος δεν είναι μηχανή ούτε αριθμός. Το ότι βρήκαν δουλειά εδώ τους κάνει ίσως υπηκόους αλλά όχι πολίτες-ιθαγενείς. Ούτε θέλουν, γιατί να θέλουν άλλωστε, να γίνουν Ελληνες, κι ακόμη περισσότερο δεν πρέπει κι εμείς να τους κάνουμε με το ζόρι Ελληνες. Ρωτήστε και τη κα Κούνεβα (Editorial στην ΑΤΗΕΝS VOICE). Γιατί πρέπει να πάψει να αγαπάει το τόπο της; Γιατί να θέλει το παιδί της να ξεχάσει τις ριζες του; Ο παππούς μου έζησε το 80 από τα 90 χρόνια του στην Άθήνα, αλλά πέθανε με το καημό της Αιολικής γής.
Θέλουμε να φτιάξουμε ανθρώπους-κηφήνες. Όσο έχουν δουλεία στην Ελλάδα θα γίνονται Έλληνες Ιθαγενείς. Αν χτιστεί ένα εργοστάσιο από την άλλη πλευρά των συνόρων περνάνε στο νέο εργοδότη και γίνονται Βούλγαροι Ιθαγενείς κ.ο.κ.;
Ο μαζικός καταναλωτικός οικονομικός πολιτισμός (τζην, κόλα, Χολυγουντ) που έχει ήδη κατακτήσει το κόσμο τείνει να γίνει και βιολογικός. Οι άνθρωποι θα αλλάζουν ιθαγένεια ανά γενεά όπως τα κεφάλαια. Ισως κι οι αγγλοσάξωνες δικαίως λένε Human Resources (HR) όταν απευθύνονται σε ανθρώπους.

Το νομοσχέδιο και το «άνοιγμα των συνόρων» είναι το μέλι! Το μέλι για τις στρατιές των εισαγόμενων θυμάτων-δούλων σε αυτό το φρικτό δουλεμπόριο των αποκτηνωμένων θυμάτων, τα οποία είναι εντελώς χειραγωγημένα και αιχμάλωτα εξαρτήσεων δουλοπαροικίας.

Όλοι αυτοί που έρχονται με κάθε μέσο και με το αζημίωτο (4000-5000 ευρώ το κεφάλι!), έχουν κι ένα πλεονέκτημα! Δεν έχουν ταξική συνείδηση! Ειναί άβουλες ψυχές, αποχαυνωμένες από τη απολυταρχική θρησκεία τους, που θεωρεί τον άνθρωπο αναλώσιμο (Τζιχάντ, Γυναίκες), στο σκοπό της με κάθε μέσω επικρατήσεως της θρησκείας τους (σκίτσα Αλλάχ,δολοφονία Βαν Γκονγκ).

Θα γίνουν Ελληνες; Με τρείς τάξεις στο σχολείο; Με τα μαθηματικά; Ελληνας; Πως ειναι κάποιος Ελληνας, με τόσους αγώνες και αίμα για τη δημοκρατία και την ισότητα μπορεί να βάζει φερεντζέ στη γυναίκα του;

Δεν γονατίσαμε ποτέ ούτε στον ίδιο το Θεό, είτε Δία είτε Χριστό όχι γιατί δεν είμαστε ευσεβείς αλλά γιατί ο Θεός είναι Πατέρας Αγάπης κι όχι δυνάστης, θα γονατίζουμε τώρα στον Ιμάμη; Κι όποιοι θέλουν να μας πουν για ¨μετριοπαθές»¨Ισλάμ να μου στείλουν στο e-mail μια τέτοια χώρα (στο δικό μας Ηλιακό Σύστημα). (σημ. Δολοφονίες Χριστιανών στη «Μετριοπαθή» Αίγυπτο)

Και τέλος, πως και όλο το σύστημα του κεφαλαίου έγινε ξαφνικά τόσο ανθρωπιστικό; Ο όρος «ανοιχτή κοινωνία» που λέει και ξαναλέει Γιωργάκης εισήχθη πρώτη φορά από έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου! Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας το βιβλίο του Σόρος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.