Γονείς μαζέψτε τα Παιδιά σας! (πριν να ‘ναι αργά)

Cannon Fodder
Cannon Fodder

Ναι στην ειρηνική διαμαρτυρία.

Ναι στο πένθος για τον άδικο χαμό του Αλέξη.

Αλλά τα παιδιά και οι έφηβοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Ετοιμάζονται να γίνουν πολίτες και αυτός είναι κι ο σκοπός της εφηβείας.

Η ωριμότητα και η αρετή δεν είναι κληρονομικά αλλά επίκτητα και αποκτούνται με τη εμπειρία της ζωής και τη καλλιέργεια της ψυχής και του πνεύματος. Μια διαδικασία που διαρκεί από τη γέννηση μας έως το θάνατο μας, με την εφηβεία όμως ως το πιο καθοριστικό στάδιο της ζωής μας σε αυτή την εξέλιξη.

 

Στην εφηβεία ερωτευόμαστε παράφορα, ονειρευόμαστε, αμφισβητούμε ανεξαρτητοποιούμαστε θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Όλα αυτά μας προετοιμάζουν για να μάθουμε ν’ αγαπάμε, να πραγματοποιούμε τις επιθυμίες μας και να στεκόμαστε στα πόδια μας με τις δικές μας δυνάμεις ως υπεύθυνοι και οπωσδήποτε ενεργοί πολίτες.

 

Το ότι τα όνειρα αυτά της νεολαίας σήμερα είναι φαντάζουν μακριά και δύσκολο να πραγματοποιηθούν στην κοινωνία, που κι εμείς παραλάβαμε (είμαι 30), δε δικαιολογεί αυτή την οργή που πολλοί προσπαθούν και να πυροδοτήσουν και να εκμεταλλευτούν

Η θέση των παιδιών είναι στα σχολεία. Εκεί μόνο, όσο χάλια και να είναι η παιδεία, θα αποκτήσουν τα εφόδια και τις δυνατότητες να αλλάξουν πράγματι κάτι, αν θελήσουν. Οι αυριανοί δικηγόροι, γιατροί, βουλευτές, καθηγητές αλλά κι εργάτες ή αγρότες που θα έχουν ταξική συνείδηση και παιδεία.

 

Είναι λυπηρό ένα παιδί να φωνάζει μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι επειδή ένας

Η Ιστορία διδάσκει
Η Ιστορία διδάσκει

αστυνομικός έκανε κακή χρήση του όπλου του, του όπλου που εμείς του δώσαμε για να μας προστατεύσει. Για να τηρηθούν οι νόμοι που πρέπει να είναι πάνω από όλα όπως είπε κι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (1). Κι αυτό πρέπει να μάθουμε πρώτα στα παιδία μας. Όπως κι ότι η αστυνομία είναι αναγκαίο μέρος της κοινωνίας μας. Όπως και να τους μάθουμε να ξεχωρίζουν τους σωστούς αστυνομικούς από τους παραβάτες. Αυτά θα τα μάθουν στη τάξη κι όχι στο πεζοδρόμια. Με το να σπάσουν τις ξένες περιουσίες δε θα αλλάξει τίποτα. Η δύναμη της μάζας και του όχλου είναι σαγηνευτική και σου δίνει την αίσθηση της παντοδυναμίας αλλά παράλληλα σε κάνει ζώο και απρόσωπο εκεί ποντάρουν όσοι την τροφοδοτούν.

 

Η σιτεμένη γενιά του Πολυτεχνείου που χαίρετε με τα γεγονότα είναι αυτή που τόσα χρόνια νομιμοποίησε την ατιμωρησία και τον αμοραλισμό. Επειδή επί χούντας ζούσαν στη παρανομία νομίζουν ότι στη Δημοκρατία όλα επιτρέπονται. Το φακελάκι του γιατρού, το λάδωμα του εφοριακού, η μίζα του πολιτικοί ή η αυθαιρεσία του αστυνομικού. Όλα κουκουλώνονται από το καρκίνωμα του κακώς εννοουμένου συνδικαλισμού. ΄΄Όλοι όσοι τώρα παριστάνουν ότι είναι με το μέρος των εξεργεμένων νέων είναι αυτοί που προκάλεσαν τη σημερινή κατάσταση . Είναι αυτοί που κατέστρεψαν κάθε αξιοκρατία στα Πανεπιστήμια και στα Σχολεία. Στο όνομα της δήθεν δημοκρατίας μειοψηφίες αποφασίζουν ποιος θα γίνει πρύτανης ή στο αν θα γίνει μάθημα ή κατάληψη. Είναι αυτοί που αποφασίζουν ποιός γίνει καθηγητής βάση των δικών τους «προοδευτικών» κριτηρίων ή με νεποτισμό κι όχι βάση της αξίας τους. Το άρθρο 16 πρακτικά ήδη δεν υφίσταται!


Είναι φανερό πλέον ότι τα συνθήματα με τα οποία δηλητηριάζουν τους νέους είναι απροσανατολιστικά. Ο στόχος δεν είναι η αναρχία, η κατάργηση της αστυνομίας ή «κράτους-δολοφόνων», γιατί απλά χάος υπάρχει χάρις στη γενιά του Πολυτεχνείου. Από τη Χούντα αντί να δημιουργήσουν μια δημοκρτατία πήγαμε στο άλλο άκρο! Όλοι κάνουν ό,τι θέλουν. Το κράτος δεν είναι καταπιεστικό αντιθέτως είναι ανύπαρτκο!

Οι πολιτικοί κάνουν ό,τι θέλουν και όλα παραγράφονται χώρις τη δικαιωσύνη να μπορεί να κάνει τίποτα (περί ευθύνης υπουργών). Σα αντάλαγμα οι πολιτικοί κλέινουν το μάτι σε όλους εμάς ότι μπορούμε να παρανομούμε ασύστολα κι το κυριώτερο ατιμώρητα!. Οι εφοριακοί λαδόνοται, οι γιατροί έχουν το φακελλάκι, παραδικαστικό, η πολεοδομία άστα κτλ! Κι όταν κάποιος συλλαμβάνεται όλοι συνδικαλιστικά τρέχουν να τον υπερασπιστούν ώς θύμα! Το σύνθημα πρεπεί να είναι ισονομία και ευνομία για όλους, Σκληρές ποινές στους παραβάτες δημόσιους λειτουργούς, κατάργηση του ασύλου, κατάργηση της βουλευτικης ασυλίας, φυλάκιση για τους γιατρούς τύπου Μένγκελε για το φακελλάκι, να διπλασιάζονται οι ποινές για τους κακούς αστυνομικούς αλλά και να συλαμβάνονται όλοι όσο πετάνε μολώτοφ κ.α.

 

Γελοίοι τύποι όμως σα το πρόεδρο της ΟΛΜΕ που βγάζουν τα παιδιά στο δρόμο

Παιδιά στον Αγώνσ
Παιδιά στον Αγώνσ

ωρυόμενοι, καταστρατηγούν το λειτούργημα τους κι είναι απαράδεκτο. Γιατί χρησιμοποιούν τη οργή των νέων όχι για δημιουργία και μάθηση όπως προστάζει το επάγγελμα τους (καθ-ηγητής) αλλά για άγρα αυριανών οπαδών στο κόμμα τους. Τα χρησιμοποιούν για δόλωμα (cannon fodder) στα γκλοπ των αστυνομικών για τους δικούς τους σκοτεινούς σκοπούς. Θέλουν να στρατεύσουν όσο πιο πολλά παιδιά στους αυριανούς κουκουλοφόρους, όπως γίνεται με τους χούλιγκαν. Τους δείχνουν μόνο την άγρια πλευρά της κοινωνίας για να τα μαντρώσουν την ίδια ώρα που τα δικά τους παιδία πάνε κανονικά στα ιδιωτικά σχολεία. Τα περί καταλήψεων και δήθεν “μαθητικού κινήματος” είναι κι αυτά μέρος του σχεδίου. Όσο λιγότερα μάθουν τόσο μεγαλύτερη η αποχαύνωση. Όταν λες στο παιδί από μικρό ότι δεν είναι κακό λίγο χόρτο (Ψαριανός) και η κακή αστυνομία το απαγορεύει ή πρεζάκιας θα γίνει ή έμπορος. Ελεύθεροι άνθρωποι από τη μαστούρα δε γίνονται.

 

Γι αυτό γονείς μαζέψτε τα παιδιά σας. Μιλήστε τους κι ακούστε τα αλλά προς θεού μη τα αφήνεται στα χέρια των λύκων. Η ιστορία μας δείχνει πόσο ευαίσθητα και χειραγωγίσιμα είναι και πάντα οι πιο ακραίοι τα χρησιμοποιούν για τα ποίο σκοτεινά σχέδια τους από την Χιτλερική νεολαία (Hitlerjugend) στα παιδιά-στρατιώτες της Αφρικάνικης Ηπείρου. Θα αφήσουμε εμείς τα παιδιά στα Εξάρχεια;


Ας τους δώσουμε πρότυπα κι όχι πέτρες.

Βιβλία κι όχι μολώτοφ.

Ελπίδα για το μέλλον κι όχι μίσος για το σήμερα.

 

Αλλιώς θα συνεχίσουν να μας φτύνουν.

 

Σημειώσεις

 

1. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε : «Αν η κοινωνία μας δεν απαντήσει πειστικά δίνοντας λύσεις, οι πληγές θα μένουν ανοιχτές. Στην απάντησή μας όμως πρέπει να επιμείνουμε με σεβασμό στους θεσμούς και στους νόμους».

 

2. Γιος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθη για ένοπλη ληστεία http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=7026

 

3. Βίντεο που βρήκα στο youtube:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.